Verhaal over de kracht van therapiehonden - Met Kop en Staart
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Over dit project

Lees hier de hele reportage

Deze reportage uit het cliëntenmagazine Doe mee! versterkt het mission statement van MEE (MEE maakt meedoen mogelijk) door heel concreet te laten zien hoe MEE Drechtsteden kinderen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme spectrum stoornis helpt hun grenzen beter aan te geven. Door het perspectief van de cliënt te kiezen, wordt direct duidelijk wat de therapie doet. Wat tegelijkertijd een belangrijk doel van het cliëntenmagazine is: laten zien wat MEE kan betekenen voor mensen met een beperking en hun netwerk.

 

Over MEE

MEE ondersteunt mensen met een beperking en hun netwerk op alle leefgebieden en in alle levensfasen. Daardoor kunnen zij naar vermogen meedoen in de samenleving. MEE helpt hun eigen kracht te versterken en de mogelijkheden van hun netwerk te benutten. Dit vergroot hun zelfredzaamheid en kwaliteit van bestaan. MEE zet haar kennis en ervaring in om de samenleving beter in te richten voor mensen met een beperking. Zo maakt MEE meedoen ook echt mogelijk.

 

Over mooi mag.

Mooi mag. is gespecialiseerd in het maken van effectieve media. Daarbij geldt: mooi mag. Voor MEE Nederland realiseert het bureau drie keer per jaar het cliëntenmagazine Doe mee! Met Kop en Staart levert regelmatig versterkende bijdragen.

Titel

'Hond helpt MEE'

Gepubliceerd

in cliëntenmagazine Doe MEE!

Datum

april 2015

Categorie
reportage