In gesprek met Frank Boeijen over het leven en de dood - Met Kop en Staart
166
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-166,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Over dit project

 

Lees hier het hele interview

In de nazomer van 2015 interviewden wij zanger, componist en tekstschrijver Frank Boeijen voor toBe. Voor dit magazine maken wij onder meer de coverinterviews. Het interview met Frank Boeijen versterkt het gevoel dat we het leven moeten plukken, elke dag. Zijn uitspraken over de verplichting goed voor onze overledenen te zorgen ‘omdat ze het zelf niet meer kunnen’ en over de organisatie van een goed afscheid, ‘een eerbetoon’, laten inzien dat goede zorg voor overleden dierbaren niet alleen een morele plicht is maar dat die goede zorg bovendien de nabestaanden kracht kunnen geven.

 

Over toBe
De dood maakt onlosmakelijk deel uit van het leven en de behoefte aan informatie over zaken rondom sterfelijkheid neemt toe. Daarom is toBe in het leven geroepen – het enige magazine dat zich richt op leven, sterfelijkheid, afscheid nemen en de dood. De ondertitel van toBe, ‘Tijdschrift dat met je meeleeft’, is gekozen omdat het  blad verhalen brengt die inspireren, interviews die troost bieden en artikelen die moed geven, mensen op weg helpen of ze simpelweg op andere gedachten brengen. Ook het digitale platform www.tobemagazine.nl  deelt informatie over de specifieke levensfase waarin mensen zich bevinden.

Titel

‘de zin van het leven is voor mij de dood’

Gepubliceerd

in toBe

Foto

Jasper Bosman/toBe Media

Datum

november 2015

Categorie
interview