EEN LEVENDIG GESPREK IN EEN KLEURRIJK HUIS MET MYLOU FRENCKEN - INTERVIEW - Met Kop en Staart
15831
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15831,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Over dit project

Lees hier het hele interview
Cabaretière Mylou Frencken verloor tien jaar geleden haar man Bert Klunder. In de winter van 2015-2016 stond ze voor het tweede seizoen met de RouwRevue op de planken, een theatershow over rouwen, afscheid nemen, ‘nabestaan’: “Ik wil laten zien dat er een uitlaatklep is voor rouw. Zing, dans, schreeuw het eruit.” Het interview met Mylou werd een levendig gesprek in een kleurrijk huis over vrijwel alle coupletten van het Concert des Levens. Zwaar en licht door elkaar. We gingen dansend naar huis.

 

Over toBe
De dood maakt onlosmakelijk deel uit van het leven en de behoefte aan informatie over zaken rondom sterfelijkheid neemt toe. Daarom is toBe in het leven geroepen – het enige magazine dat zich richt op leven, sterfelijkheid, afscheid nemen en de dood. De ondertitel van toBe, ‘Tijdschrift dat met je meeleeft’, is gekozen omdat het  blad verhalen brengt die inspireren, interviews die troost bieden en artikelen die moed geven, mensen op weg helpen of ze simpelweg op andere gedachten brengen. Ook het digitale platform www.tobemagazine.nl  deelt informatie over de specifieke levensfase waarin mensen zich bevinden.

 

Titel

‘Durf te doen wat je verlangt’

Foto

Anne Hamers

Gepubliceerd

in toBe

Datum

mei 2016

Categorie
interview