Wat & Waarom - Met Kop en Staart
15429
page-template-default,page,page-id-15429,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Wat doen we?

We maken versterkende verhalen die informeren, inspireren en (ver)binden. Wanneer de kern is verwoord, komt de zaak in beweging.

 

Wij geloven daarbij in de kracht van het persoonlijke verhaal. Omdat echte verhalen van echte mensen raken en mensen in beweging krijgen. Bovendien ‘ligt’ het persoonlijke verhaal ons. Wij brengen het liefst de verhalen áchter de feiten en cijfers, de praktijkverhalen áchter de theorie. We luisteren, lezen tussen de regels door en koppelen informatie aan persoonlijke ervaringen. Wat gebeurt er? Hoe wordt het beleefd? Door de invalshoek van de werkvloer, de klant, de cliënt of een andere ‘ervaringsdeskundige’ te kiezen, wordt het verhaal specifiek en tegelijkertijd voor iedereen herkenbaar. De ervaring maakt een tekst, of film, tot een verhaal dat raakt. Alleen op die manier verandert informatie in kennis waar je iets mee kunt.

dav
opdrachtgevers-BW

In opdracht

We maken eigen werk en werk in opdracht. In het laatste geval vertalen we communicatiedoelen naar versterkende verhalen. Elk verhaal vraagt zijn eigen vorm en aanpak. Dat kan een artikel zijn, maar ook een online platform, een (e-)magazine, boek of documentaire. Wat we ook maken, we doen het altijd enthousiast, zorgvuldig, met oog voor het grotere verhaal en de volgende stap in het proces. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Wanneer welke vorm?

Incompleet, maar toch

Reportages

Een reportage is een sterk genre om het hoe, wat en waarom van een organisatie te laten zien.

Interviews

Wij vinden weinig dingen mooier dan een goed gesprek voeren en daar een inspirerend verhaal van componeren.

Online

Om je verhaal verder te brengen moeten je off- en online verhaal overeenkomen. Je printed magazine vormt een geheel met je digitale platform. Samen met vormgevers, fotografen en filmers zorgen we voor een kloppend geheel.

Blogs

Blogs zijn bij uitstek geschikt om jouw (organisatie)verhaal top-of-mind te houden. Wij peuteren de verhalen los en schrijven ze op.